Klubber

Alea Jacta Est 1 medlemmer

«Alea jacta est» betyr passende nok «terningen er kastet». Ifølge tradisjonen ble det sagt av Caesar da han år 49 f.Kr. gikk over grenseelven Rubicon for å begynne krigen mot Pompeius. Som man forstår er det et uttrykk for at en viktig og avgjørende beslutning er tatt – og ofte er det ingen vei tilbake når man velger seg en strategi for kveldens brettspill. Navnevalget vårt får deg kanskje til å tenke at vi er i overkant krigersk eller selvhøytidelig anlagt, men vi vil benytte anledningen til å forsikre deg om at så ikke er tilfelle. Ta turen til Sola da vel.

Brettspill Vennesla

Brettspill Vennesla 2 medlemmer

Velkommen til Brettspill Vennesla!


Her kan du følge med på det som skjer på våre treff, hva som spilles, og hvike spill vi har i vårt spillbibliotek.


For at du skal kunne bil medlem i klubben på Brettspill.org må du ha betalt kontigent.


Høstens treff


Tirsdag 21. august

Denne kvelden blir det fokus på småspill. Spill som tar lite plass, og som går fort å lære. Eks: Exploding Kittens, Kingdomino og Codenames.


Tirsdag 18. september

På september-treffet blir det gjennomgang av 7 Wonders. Som vanlig har vi også med mange andre spill som kan spilles!


Tirsdag 16. oktober

I oktober blir det kaotisk tog-røveri når vi spiller Colt Express.


Tirsdag 13. november

Vinteren er i anmarsj, så hva med en tur ut i verdensrommet? Denne gangen har vi Terraforming Mars som hovedspill, hvor spillerne konkurrerer om å gjøre mars mest mulig beboelig.


Tirsdag 11. desember

Vinteren er i gang, og vi spiller Dead of Winter. Et spill hvor man samarbeider om å overleve en zombie-invasjon - men hvem kan du egentlig stole på?