Personvernerklæring for Brettspill.org

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for personopplysninger, og ansvarlig for daglig drift av Brettspill.org er Olav Lindekleiv.


Personopplysninger som lagres

Brettspill.org lagrer brukernavn, epost og (valgfritt) navn på sidens brukere. I tillegg lagres spilløkter, spillbibliotek og endringshistorikk på spillsidene dersom brukeren bidrar med dette. Som bruker står fritt til å bruke pseudonym / kallenavn, og trenger ikke oppgi ekte navn på din brukerprofil.


Hvordan informasjonen lagres og behandles

Nettstedet, dets innhold, og din brukerinformasjon er lagret i Tyskland. Din oppgitte epostadresse er ikke synlig for andre brukere, og brukes utelukkende til innlogging og for å tilbakestille glemt passord.


Formål med behandlingen

Det er valgfritt å opprette bruker på Brettspill.org. Registrerte brukere får tilgang til utvidet funksjonalitet, som mulighet for å organisere sitt eget spillbibliotek, spilløkter o.l. Formålet med brukerregistrering, er å kunne knytte denne informasjonen mot din profil, slik at du kan ha ditt eget arkiv over tid. Nettsiden drives av og for brettspillentusiaster, og målet er å kun samle inn informasjon som gjør siden mer brukervennlig og nyttig for våre brukere.

Dersom du er registrert som bruker av nettsiden, og ønsker dine data slettet, kan du ta kontakt med administrator på olav@brettspill.org.