Visitor in Blackwood Grove

Visitor in Blackwood Grove

3 – 5

Spillere

5 – 15

minutter spilletid

Veldig lav

Kompleksitet

2

Eiere

1

Spilløkter

Beskrivelse

Et romskip kræsjer i Blackwood Grove, og barnet(the Kid) er den eneste som ser på. Føderale agenter er raskt på plass etter de snappet opp signalet, men ingen klarer å komme nærme romskipet på grunn av et kraftfelt. Hvorfor kan noen objekter gå gjennom, mens andre ikke? I romskipet gjemmer romvesenet/ den besøkende seg, som håper at barnet kan finne ut av gåten før de føderale agentene skjønner den, slik at barnet kan hjelpe romvesenet å rømme. Agentene ønsker å gjøre forsøk på romvesenet og beholde romskipet.

Den som spiller som romvesenet / den besøkende lager en hemmelig regel som "ting som er laget av metall" for å bestemme hvilke ting som kan gå gjennom kraftfeltet. Barnet og agentene prøver å finne ut hva som er den hemmelige regelen med å teste ulike objekter. Agentene tester uten at barnet får se, mens barnet prøver å forutse hvilke kort som vil gå gjennom, og hvis barnet klarer å gjette hvilke kort som vil gå gjennom og ikke, blir tilliten mellom barnet og romvesenet styrket.

Barnet og den besøkende/romvesenet er på lag. Hvis regelen er for lett, vil agentene raskt løse den, og han vil tape. Hvis regelen er altfor vanskelig, vil ingen klare det og agentene vinner. Det handler om å gjøre det akkurat passe vanskelig slik at den som spiller barnet kan finne ut av det før agentene!


Designere
Mary Flanagan Max Seidman
Kunstnere
Jack Hagley Maggie Chiang
Utgitt av
Resonym
Dette spillet ble sist endret den 15.07.2018 11:35 av olav.